5.4.2013

Aika kuluu

Alkuun kuvia kuluneilta päiviltä.

Tälläisen löysin kotoa :) Siskoltani lahja mulle. 

Pinaattilettuja paistelin...

Koulun poro

Kahvilla & pirtelöllä

Napakoruja

Koiran poppareita... rahastusta. Poppareita voi tehdä koiralle helposti myös itse :).
Popcornin siemeniä paperipussiin (esim.tyhjä irtokarkkipussi) ja pussi mikroon 2-4 minuutiksi.
Halutessaan voi maustaa SUOLATTOMALLA liha/riista mausteella.
Kiva herkkupala koiralle + mahantäyttäjä, jos koira esim. dietillä.

Lakritsia ja kahvia koulussa...

Pinkki niitti kaulapanta ranteessa.

Orjatar kaulapanta ranteessa.
Voisin ehkä "avata" muutamia kuviani vähän lisää :). Kerron myös ehkä vähän jotain muutakin... kuvat toimii vähän "aasin siltana". Ensinnäkin pahoittelen kuvieni laatua, mutta kun se muistikortin lukija kamerasta on edelleen kateissa ja ostamatta...

Koulun poro... Eli tosiaankin koulullamme on myös kaksi poroa muiden elukoiden lisäksi :). Torstaina suurin osa meidän luokkalaisistamme oli vikaa kertaa koulussa ennen TOP jaksoaan. Minullakin olisi ollut TOP jakso. Mulla olisi ollut tuotantoeläin puolen työssäoppiminen ja en voinut sinne lähteä, koska en ollut suorittanut toista navettaviikkoa. Toista navettaviikkoa taas en ollut suorittanut sen takia, koska peruutin mun aikaisemman navetta viikon. Koko navettaviikko ahdisti niin paljon, itseasiassa koko elämä ahdisti siinä vaiheessa niin paljon, että en olisi selviytynyt navettaviikosta... joten se päätettiin siinä välissä peruuttaa. NavettaTOPpi ahdistaa mua nyt jo valmiiksi, vaikka ei edes tietoa milloin sen teen. Kuhan nyt eka saan tehtyä tämän navettaviikon tästä.
Muut on siellä TOPpissa ja mulla on kolme kurssia joista kaksi teen tehtävillä ja yhden koulunpenkkiä kuluttaen. Lisäksi suoritan sen navettaviikon. Ihan ok :). 
Mutta tosi outoa ajatella, että lähes kaikki meidän luokkalaiset on nyt poissa koululta tän ajan, sekä tietty kesän. Alkusyksystä alkaakin pieneläinTOP, johon osallistun :). Odotan pieneläinTOPpia aivan innoissani!! :). Tänään meinaan sain itselleni hommattua sen TOP paikan, joka on aivan loistava juttu...
Mutta siis ei olla luokan kanssa koo´ssa kuin vasta lokakuun alussa o_O. Tosi outoa. Aika on mennyt hirveän nopeasti. Syksyllä alkoi koulu ja oli uudet luokkalaiset jne. Parempaa luokkaa ei olis kyllä edes voinut toivoa :). Eka vuosi on mennyt tosi nopeasti. 

Napakoruista otin kuvan ihan huvikseni, kun vaihdoin napaani pitkästä aikaa korun. Eikä tossa ole läheskään kaikki mun napakorut... Niitä löytyy vaikka kuinka paljon lisää. Napakoru oli ensimmäisten korvisten jälkeen ensimmäinen lävistys. Tein sen itse/kaverin kanssa 14 vuotiaana... Injektioneulalla sen tein. Olisin kyllä käynyt ottamassa liikkeessä, mutta kun en saanut äidiltäni lupaa vaikka pyysin.

Oscar koiran poppareista piti ottaa ihan kuva kaupassa, kun näin siellä niitä... Mutta kuten kuvatekstissä lukee niitä voi tehdä halvemmalla itse koiralleen jos haluaa. Muistakaa EI SUOLAA!! eikä rasvaa.

Lakritsia ja kahvia koulussa... Tuli keskiviikkona iltapäivästä aika heikko olo ja jotain oli pakko saada. Noiden jälkeen olo helpotti, onneksi :).

Kaulapannat ranteessa. Mulla oli ne tossa yksi päivä ranteessani. Halusin ne pitkästä aikaa laittaa, mutta kumpikaan niistä ei tällä kertaa näyttänyt hyvältä kaulassani :/. Joten laitoin ne raneeseeni :). Kaulapannat on ostettu Sexhibition messuilta vuonna 2011?? Tänään selvisi, että mahdollisesti pääsen tänäkin vuonna kyseisille messuille, JES :)... tosin tuun sieltä ehkä mustelmilla pois taas, kuten viimeksikin ;).

Ja sitten tähän päivään. 
Aamusta heräilin suhteellisen aikaisin. Matkustelin busseilla vakiokahvilaani, jossa tapasin niin kummeja kuin ystäviänikin. Ihmiset väitti, että mulla on joku ADHD :D.. ja pyh ei oo, aikaa on vaan liian vähän ja ideoita liikaa. Mentiin pyynnöstäni robbariin josta ostin tällä kertaa oikeastaan vain asioita joita oikeasti tarvitsee ja suurin osa niistä oli vielä tarjouksessa. Ja mitä ne asiat joita oikeasti tarvitsee on? Noh mm. eläinten ruokaa, lattianpesuainetta, pyykinpesuainetta... Ainoa ns. turha ostos oli sellainen mitä en ole ikinä ennen ostanut. Eli spray maali. Enkä suinkaan aikonut ruveta graffitteja tekemään. Ajattelin sprayta makuuhuoneeni tähdenmuotoiset seinälamput hopeisiksi. 

"Uhkapelasin" myös tänään elämäni ensimmäistä kertaa. Tein pari riviä eurojackpottia. Onhan se hyvin pieni todennäköisyys mitä sieltä tulee, mutta mistä sitä koskaan tietää. Jotain jännitystä elämään :D. Vaikka on tää elämä kyllä muutenkin vähän turhan jännää välillä... 
On sitä tullut aikaisemminkin lottokuponkeja raksittua, mutta ne on aina olleet jonkun pyynnöstä jollekkin. Eli itse itselleni en koskaan ole  lottoa tmv. tehnyt. Tulipahan tehtyä sitten sekin :D. Mut enpä usko, että tulee tavaksi.

Kotiin palattuani, päivälenkin tehtyäni ajattelin siivota mun kämpän. Mutta juutuin puhelimeen :D. Juttelin kaksi tuntia ystäväni kanssa puhelimessa. Ei osattu lopettaa ja ei oltaisi nytkään varmaan lopetettu juttelua ellei oltaisi todettu, että täytyy välillä tehdä muutakin kuin puhua. Onneksi on ystävät<3

Tuli sitä kuitenkin jonkun verran siivoiltua myös :). Mulla on ollut kauhean tapahtumarikas päivä ja olen myös ajatellut tosi paljon kaikenlaista, mutta enpä keksi silti enempää kirjoitettavaa... Mun ajatukset siis rauhoittui hetkeksi näköjään. 

Loppuun vielä kuvia tältä päivältä:

Maisema mun olohuoneen ikkunasta.

Lenkillä...

Alikulku tunnelissa. Miksi pitää sotkea alikulkutunnelit yms.?
Taidettako?
Taidetta on monenlaista, mutta sotkulta toi mun mielestä näyttää...
Graffititkin voi joskus olla hienoja, mutta niiden täytyy yleensä silloin olla ajalla ja taidolla tehtyjä.
Eikö alikulkutunneleihin yms. voitaisi tehdä jotain kivoja graffitteja laillisesti?
Ei kait, koska kai se "idea" on just siinä, että pääsee toteuttamaan itseään ja on se niin "jännää", kun se on laitonta . Vai?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti